WERKEN BIJ MBOZAAK

Be brave. Free your talent.

DOCENT SECTOR ZORG & WELZIJN

Werken met kleine klassen? Met gemotiveerde studenten, in een persoonlijke setting? Onze studenten kiezen bewust voor een versneld leertraject, waarbij zij graag van jou willen leren! Help jij hen hun dromen waar te maken? Vanuit hartje Utrecht wordt er gebouwd aan de snelst groeiende, leukste en innovatiefste mbo-school van Nederland. Wij zijn op zoek naar docent voor de sector Zorg en Welzijn die ons team te versterken.

LEES MEER!

KLANTENSERVICEMEDEWERKER

Dromenbouwer met een commerciële mindset en een lekkere babbel? Vanuit hartje Utrecht wordt er gebouwd aan de snelst groeiende, leukste en innovatiefste mbo-school van Nederland. Adviseer jij onze studenten bij hun mega belangrijke besluit voor een opleiding? Help jij hun om de goede keuze te maken? Wij zijn op zoek naar een klantenservicemedewerker om ons team te versterken. Een flexibele baan voor naast je studie.

LEES MEER!

STUDIELOOPBAANBEGELEIDER

Werken met kleine klassen? Met gemotiveerde studenten, in een persoonlijke setting? Onze studenten kiezen bewust voor een versneld leertraject, waarbij zij graag van jou willen leren! Help jij hen om hun dromen waar te maken? Als (parttime) studieloopbaanbegeleider verzorg je op professionele en enthousiaste wijze de begeleiding van de studieloopbaan van onze mbo-studenten. Je voert klassikale (16 studenten) studievoortgangsbijeenkomsten en eventueel een-op-een coaching. Daarnaast begeleidt jij de student bij de beroepspraktijkvorming en ben je de schakel tussen de student en het leerbedrijf. Daarnaast monitor je de aanwezigheid en voortgang en ben je tevens hulplijn voor inhoudelijke vragen van de klantenservice (Customer Joy).

LEES MEER!

KOM
KENNISMAKEN …