WERKEN BIJ MBOZAAK

Be brave. Free your talent.

DOCENT COACH

Aandacht voor – en ondersteuning van – onze docenten vinden wij erg belangrijk. Hier willen wij het komende schooljaar dan ook extra op investeren. Voor het komende schooljaar zijn wij daarom op zoek naar een docenten coach, om ons team te versterken. De coach gaat aan de slag met lesbezoeken en individuele gesprekken met docenten. Deze insteek is ontwikkelingsgericht en hebben als doel zicht te krijgen op professionaliseringsactiviteiten om de bekwaamheid van de docenten te vergroten.

LEES MEER!

DOCENT SECTOR ZORG & WELZIJN

Werken met kleine klassen? Met gemotiveerde studenten, in een persoonlijke setting? Onze studenten kiezen bewust voor een versneld leertraject, waarbij zij graag van jou willen leren! Help jij hen hun dromen waar te maken? Vanuit hartje Utrecht wordt er gebouwd aan de snelst groeiende, leukste en innovatiefste mbo-school van Nederland. Wij zijn op zoek naar docent voor de sector Zorg en Welzijn die ons team te versterken.

LEES MEER!

STUDIE-ADVISEUR

Dromenbouwer met een commerciële mindset en een lekkere babbel? Vanuit hartje Utrecht wordt er gebouwd aan de snelst groeiende, leukste en innovatiefste mbo-school van Nederland. Adviseer jij onze studenten bij hun mega belangrijke besluit voor een opleiding? Help jij hun om de goede keuze te maken? Wij zijn op zoek naar een studie-adviseur om ons team te versterken. Een flexibele baan voor naast je studie.

LEES MEER!

ZZP-DOCENT VOOR DIVERSE OPLEIDINGEN

Werken met kleine groepen? Met gemotiveerde studenten, in een persoonlijke setting? Onze studenten kiezen bewust voor een versnelde, erkende mbo-opleiding, waarbij zij graag van jou willen leren! Help jij hen hun dromen waar te maken? We zoeken docenten voor in Rotterdam, Amsterdam, Zoetermeer of Utrecht.

LEES MEER!

KOM
KENNISMAKEN …