There is nothing to show here!
Slider with alias mbozaak-werken-bij not found.

DOCENT COACH.

Professionele en enthousiaste begeleider gezocht.

PROJECT DOCENTEN COACH

Aandacht voor – en ondersteuning van – onze docenten vinden wij erg belangrijk. Hier willen wij het komende schooljaar dan ook extra op investeren. Voor het komende schooljaar zijn wij daarom op zoek naar een docenten coach, om ons team te versterken. De coach gaat aan de slag met lesbezoeken en individuele gesprekken met docenten. Deze insteek is ontwikkelingsgericht en hebben als doel zicht te krijgen op professionaliseringsactiviteiten om de bekwaamheid van de docenten te vergroten.

De coach maakt hiervan een rapportage (0-meting), waarin ook aanbevelingen worden opgenomen. Wat is de huidige stand van zaken? Wat hebben de docenten nodig? Welke stappen moeten worden ondernomen om te verbeteren?

MISSIE EN METHODE

Het is onze missie om mensen tot bloei te laten komen door het aanbieden van innovatieve studieprogramma’s. Om dat mogelijk te maken, laten wij ons inspireren door de methode The Leader in Me van dr. Stephen Covey, gebaseerd op de 7 eigenschappen van effectief (zelf)leiderschap. Deze 7 eigenschappen helpen om eigen keuzes te maken, richting te geven en regie te nemen, waarmee het fundament wordt gelegd voor het (verder) tot bloei komen van een beroepsbeoefenaar. Hier zijn we op gericht voor onze studenten, docenten, medewerkers en schoolcultuur. Vanuit dit kader wordt het project docenten coaching uitgevoerd. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van indicatoren vanuit de 7 gewoonten, als norm voor gesprekken en lesbezoeken.

Is dit het kolfje naar jouw hand? Neem dan zeker contact met ons op! Reageer via ons onderstaande formulier.

PRAKTISCHE INFO

Ingang: per september 2021
Dienstverband: op projectbasis

Werkdagen in overleg. MBOzaak werkt op verschillende locaties. De belangrijkste locaties zijn Utrecht en Zoetermeer/Rotterdam.


  Kennismaken? Vul ons formulier in en we plannen graag een kennismakingsgesprek met je in!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Jouw korte en krachtige motivatie:

  Jouw cv:

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha


  KOM
  KENNISMAKEN …