Inspiratie vanuit de praktijk.

Tijdens de opleiding Secretaresse bij deMBOzaak krijg je fantastische gastcolleges! Wat kun je van deze colleges verwachten?

HillyGastcollege ‘organisatie en time-management’
Hilly Stoelwinder is een gedreven en zeer ervaren secretaresse. Ze weet precies wat het betekent om ‘alle ballen in de lucht te houden’ op kantoor. Hoe manage je tijd en prioriteiten (voor je leidinggevende)? En waar let je bijvoorbeeld op als je een bijeenkomst organiseert? Hilly’s lessen uit de praktijk zijn een prachtige aanvulling op ons curriculum! Kijk ook maar eens op www.kirala.nl.

 

Nicoline van DijkGastcollege styling: ‘Advies in Stijl’
Het vak van secretaresse is een representatieve functie. Wat betekent dat voor jou? Wat is representatief, binnen de organisatie waar jij werkt? Welke stijl past bij je? Nicoline van Dijk weet precies wat een goede manier van (jezelf) presenteren is. Meer over Nicoline vind je op www.estilo-adviesinstijl.nl.

 

Gastcollege ‘Communicatie’
In je werk als secretaresse krijg je te maken met allerlei soorten klanten. Bijvoorbeeld aan de telefoon of de balie. Hoe stel je goede, klantvriendelijke vragen? Hoe help je mensen verder? En hoe ga je bijvoorbeeld om met boze klanten, met agressie? Wat is dan een goede manier van communiceren? Allerlei vragen die worden beantwoord in dit gastcollege, van Wilhelm van der Glind. Bekijk hier Wilhelm’s profiel op de website. 

Heb je er al zin in?

Bekijk hier wanneer de opleiding Secretaresse start (tabblad startdata).