TOELATINGSEISEN

MBO 2 NIVEAU.


Je kunt op deze opleiding instromen met een vmbo diploma in de basisberoepsgerichte leerweg of een mbo opleiding niveau 1. Daarnaast maak je onze intake voor versnelde opleidingen bij MBOzaak.

MBO 3 NIVEAU & MBO 4 NIVEAU.


Je kunt op deze opleiding instromen met een mavo, lbo, vbo of vmbo diploma in de kadergerichte, gemengde of theoretische leerweg. Een overgangsbewijs van havo/vwo-3 naar of havo/vwo-4 is ook geldig als vooropleiding. Je kunt ook starten met de opleiding als je een mbo opleiding op niveau 2 hebt gedaan. Daarnaast maak je onze intake voor versnelde opleidingen bij MBOzaak.

Toelatingstest

Ben je 21+ maar voldoe je niet aan de vooropleidingseis? Dat is gelukkig geen probleem. Je kunt mogelijk alsnog starten met een mbo-opleiding als je slaagt voor onze toelatingstest.

Nadat jij je hebt aangemeld voor een opleiding ontvang je van ons een code om de toelatingstest op één van onze examenlocaties te maken. Houd er rekening mee dat je uiterlijk twee maanden voor de start van een opleiding jouw toelatingstest hebt afgerond.
Als je de toelatingstest haalt, hoef je geen inschrijfgeld te betalen. De kosten van de toelatingstest bedraagt €250,-.

Wil je in mei starten met de opleiding?
Vraag dan uiterlijk 14 maart jouw toelatingstest aan.
Wil je in september starten met de opleiding?
Vraag dan uiterlijk 14 juni
jouw toelatingstest aan.
Wil je in november
starten met de opleiding?
Vraag dan uiterlijk 14 september jouw toelatingstest. aan.
Wil je in februari starten met de opleiding?
Vraag dan uiterlijk 14 december
jouw toelatingstest aan.

Aanvraag toelatingstest