TOELATINGSEISEN

MBO 2 NIVEAU.


Je kunt op deze opleiding instromen met een vmbo diploma in de basisberoepsgerichte leerweg of een mbo opleiding niveau 1. Daarnaast maak je onze intake voor versnelde opleidingen bij MBOzaak.

MBO 3 NIVEAU & MBO 4 NIVEAU.


Je kunt op deze opleiding instromen met een mavo, lbo, vbo of vmbo diploma in de kadergerichte, gemengde of theoretische leerweg. Een overgangsbewijs van havo/vwo-3 naar of havo/vwo-4 is ook geldig als vooropleiding. Je kunt ook starten met de opleiding als je een mbo opleiding op niveau 2 hebt gedaan. Daarnaast maak je onze intake voor versnelde opleidingen bij MBOzaak.

Toelatingstest

Heb je geen passende vooropleiding maar ben je ouder dan 21 jaar en wil je graag starten bij ons met een mbo opleiding op niveau 3 of 4? Dan kom je in aanmerking voor de toelatingstest. De kosten van deze test zijn €250,- (dit is inclusief inschrijfgeld t.w.v. € 100,-). Wanneer je hier jouw gegevens achterlaat, ontvang je van ons de factuur. Na betaling van deze factuur ontvang je de uitnodiging voor de test. Daarnaast maak je onze competentie-intake voor versnelde opleidingen bij MBOzaak.

Aanvraag toelatingstest

  Persoonsgegevens

  Vul het formulier volledig in.  Ik wil graag de volgende opleiding doen, onder voorbehoud van de toelatingstest:

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha