SALESTIJGER MET TWEE PETTEN GEZOCHT

Vacature commercieel relatiebeheerder en docent mbo-college business & management

Verbinder, inspirator en kennis van zaken? Vanuit hartje Utrecht wordt er gebouwd aan de snelst groeiende, leukste en innovatiefste mbo-school van Nederland. Pak jij het commercieel relatiebeheer van de school op én geef je les in business en management? In deze rol onderhoud je het contact met stagebedrijven en zie je kansen in de business-to-business opleidingsmarkt (in-company trainingen). Warme of koude acquisitie, je doet het beide even gemakkelijk.

Twee petten dus, waardoor je moeiteloos de theorie met de praktijk verbindt. Inspireer jij onze studenten met jouw sales-skills? Help jij hen hun dromen waar te maken in het avontuurlijke werkgebied van business en management? De toekomst van morgen, zit vandaag in ons klaslokaal. Popel jij om jouw ervaring door te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Bij MBOzaak:

  • Werk je ong. 60% als commercieel relatiebeheerder en 40% als docent
  • Werk je, als docent, in kleine klassen van maximaal 16 studenten, van verschillende leeftijden
  • Geef je les aan gemotiveerde studenten, die bewust voor een opleiding hebben gekozen, binnen een versneld, modulair mbo-programma
  • Is er volop mogelijkheid om jouw eigen programma te ontwikkelen: zowel in de sales als voor de klas
  • Heb je een zelfstandige job, met veel flexibiliteit

Wij zoeken een docent die gemakkelijk varieert met verschillende werkvormen en het leuk vindt om de opleidingen en de examens verder vorm te geven. Je staat onze studenten bij vanaf dag 1. We doen het samen. Je vindt het daarom zó fijn als hun opleiding vlekkeloos verloopt en je ze met een diploma de deur uit ziet gaan!

Kennismaken? Graag! Afspreken kan via info@deMBOzaak.nl of 085-4011976.

Info

Ingang: per 6 januari 2020, 32-40 uur per week. Werkdagen in overleg. Je werkt op meerdere locaties, in ieder geval te Utrecht en Zoetermeer. Overzicht van MBO college business en management: https://www.dembozaak.nl/overzicht-mbo-opleidingen/

www.MBOzaak.nl

Posted in: