• MBO-OPLEIDING 4 | MEDEWERKER HRM
  Legal, insurance & HR specialist

  Na het afronden van de mbo-opleiding “Medewerker HRM” kun jij aan de slag op een HR-afdeling. Als medewerker HRM (Human Resource Management) heb je de taak om werknemers te informeren over hun persoonlijke situatie binnen de organisatie op administratief en juridisch vlak. Tijdens je opleiding duik je de wereld in van recht en communicatie. Zo krijg je vakken als privaat- en publiekrecht, maar ook corporate communicatie. Al deze kennis zorgt ervoor dat jij straks als HRM-medewerker mensen op de juiste manier kan helpen.

  Het werk van een HRM-medewerker
  Als HRM-medewerker kan je bij allerlei soorten organisaties aan de slag, van klein tot groot. Vaak kom je te werken op een HRM-afdeling. Je geeft werknemers informatie over hun arbeidsvoorwaarden, bedrijfs- en CAO-regelingen, loonstroken, vakantieregelingen en andere personeel-gerelateerde zaken. Tevens is het de taak van HRM-medewerker om de werknemers op de hoogte te stellen van beoordelingsgesprekken, opleidingen en eventuele trainingsdagen. Nieuwe informatie binnen de organisatie publiceer je op het intranet of via nieuwsbrieven.

  Doorstuderen
  Doorsturen is natuurlijk ook altijd een optie. Met jouw diploma “medewerker HRM” kun je onder andere doorstromen naar de volgende hbo-studies: HBO Human Resource Management of HBO Rechten.

  Versneld je erkende mbo-diploma
  Door een strak georganiseerd en goed studieprogramma behaal je versneld jouw diploma. Door de kick-off bijeenkomst weet je vanaf de start van de opleiding exact wat nodig is voor het behalen van het diploma. Zo kun je sneller aan de slag óf door naar het hbo. Een vlotte voortgang van de opleiding is belangrijk. Daarom hebben we korte lijnen met een vaste studiecoach die jou begeleidt tijdens de opleiding en stage. Jouw diploma is rijkserkend: een echt erkend diploma dat overal wordt herkend en daarom een fantastische stap in jouw loopbaan is. Het laat zien dat jij jouw kennis en vaardigheden beheerst en onderhoudt. En dat doen wij ook! Dit wordt zoal zichtbaar in onze erkenningen. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register).


 • Leerweg & niveau:

  OVO | MBO niveau 4

  Kosten:

  Vanaf €295,- per maand

  Crebonummer:

  25146 (vanaf aug’22 25756)
PROGRAMMA.
OPLEIDING MEDEWERKER HUMAN RESOURCE MANAGEMENT
We gaan aan de slag met de volgende vakken en examen voor het erkende mbo-4 diploma medewerker human resource management (deze opleiding heet vanaf aug’22 Legal, insurance & HR specialist).
Modules >> Praktijkexamens >>
Corporate communicatie Standaardcorrespondentie Werkprocedure
Basiskennis recht Klantdossier
Publiek recht Informatie en advies Vervolgprocedures
Privaatrecht Adviesgesprek
Analyse communicatielijnen
Digitaal dossier
Human resource management Vacatureteksten
Personeelsdossier
Administratieve werkzaamheden
Verzuimadministratie
Werkgeversverklaring
Bijeenkomsten
Memo
Managementinformatie
Softwarepakket
Declaraties
Payroll

MBO BASISMODULES
Het mbo basisprogramma bestaat uit de vakken Nederlands, Engels, rekenen, keuzedelen en LOB (loopbaanoriëntatie en burgerschap) op niveau 3F. Meer weten over deze modules? Vraag dan onze gratis studiegids aan.

TOELATING | EEN PASSENDE VOOROPLEIDING
Bij erkende opleidingen gelden toelatingseisen. Je kunt daarom op deze opleiding instromen met een mavo-, lbo-, vbo- of vmbo-diploma in kadergerichte, gemengde of theoretische leerweg. Een overgangsbewijs van havo/vwo-3 naar of havo/vwo-4 is ook een geldige vooropleiding. Daarnaast kun je starten als je een mbo-opleiding op niveau 2 hebt gedaan. Geen vooropleiding? No worries. Je kunt een toelatingstest maken. Meld je aan voor de toelatingstest.There is nothing to show here!
Slider with alias investering-4500 not found.


There is nothing to show here!
Slider with alias stapbudget not found.