Slide
"één vak en
examen per keer."
WIL JIJ DIT OOK?
VRAAG EEN GRATIS STUDIEGIDS AAN
Slide
“Erkend en
versneld onderwijs.”
WIL JIJ DIT OOK?
VRAAG EEN GRATIS STUDIEGIDS AAN
Slide
“Goed te combineren
met mijn baan.”
WIL JIJ DIT OOK?
VRAAG EEN GRATIS STUDIEGIDS AAN
Slide
“Kleine klassen, ideaal."
WIL JIJ DIT OOK?
VRAAG EEN GRATIS STUDIEGIDS AAN

ONTDEK ONS NIEUWE LEREN IN 7 STAPPEN.

Het leven kan écht zo mooi zijn.

DE SUCCESFORMULE.

#1 VERSNELD, DIPLOMAGERICHT LEREN. YES, WE CAN.

Door een strak georganiseerde studie, behaal je in een programma van 1 jaar jouw diploma. Dit is exclusief kerst- en zomervakantie. Je weet vanaf de start van de opleiding exact wat nodig is voor het diploma. Je kunt sneller aan de slag óf door naar het hbo.

#2 MODULAIR LEREN. 1 VAK PER KEER.

De opleidingen zijn opgedeeld in modules. Je hebt 1 vak per keer, dat je afsluit met een examen. Lesstof en examens stapelen niet op en het blijft het overzichtelijk. Werkt als een tierelier.

#3 AANDACHT VOOR JOU. KORTE LIJNEN.

De lijnen zijn kort en de lesgroepen klein. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Je blijft niet met vragen zitten en kunt je 100% focussen.

#4 ERKEND LEREN. PAPIEREN DIE ECHT WAT WAARD ZIJN.

Een erkend diploma wordt overal herkend en is daarom een fantastische stap in jouw loopbaan. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register).

#5 GRATIS HERKANSEN. EXAMENGARANTIE.

Mocht je een examen niet halen, dan mag je die gratis overdoen in de volgende afname periode. Je hoeft dus niet te wachten tot dezelfde periode het jaar erop. Herkansen is gratis en mag zo vaak als je wil.

#6 GRATIS LANGER STUDEREN. DIPLOMAGARANTIE.

Langer de tijd nodig voor je studie? No problemo. Het kost je niets als je er langer over doet. We garanderen daarmee de mogelijkheid om jouw diploma te halen.

#7 TOPDOCENTEN. DIE VAN DE HOED EN DE RAND WETEN.

Weten hoe het in het écht gaat, is toch het leukste. Onze docenten schakelen tussen praktijk en lesgeven. Gegarandeerd leuke lessen dus, vol voorbeelden. Chique gezegd noemen we dat ook wel ‘the power of hybrid teaching’. En dat werkt ook nog.

MBO-OPLEIDINGEN