DE SUCCESFORMULE.

VERSNELD. ERKEND. PERSOONLIJK. MBO.

Waarom MBOzaak? Ontdek onze succesformule in 7 stappen. Het leven kan écht zo mooi zijn.

#1

VERSNELD LEREN. YES, WE CAN.

Onze missie? Zorgen dat jij jouw mbo-diploma behaalt binnen 15 maanden. Hoe? Dit beleef je in onze schoolcultuur. De focus ligt daarbij niet alleen op kennisoverdracht, maar ook op het aanreiken van de juiste tools. Tools die je nodig hebt bij het volgen van een versnelde mbo-opleiding. Denk daarbij aan vaardigheden zoals proactief zijn, timemanagement en samenwerken. Een strak georganiseerd studieprogramma maakt het mogelijk dat deze vaardigheden tot bloei komen. Na jouw versnelde opleiding kun je eerder aan de slag op de arbeidsmarkt, nog even doorleren of eindelijk gaan solliciteren op die ene droombaan!

  • #2

    DIPLOMAGERICHT LEREN. RECHT OP HET DOEL AF.

    We nemen het heft in eigen handen. We nemen initiatief, hebben grip en focussen ons op zaken die we kunnen beïnvloeden. Samen krijgen we het voor elkaar! We vinden het fijn dat je op school bent: daar leren we, werken we samen en wisselen we ervaringen uit. We hebben heldere leerdoelen en maken duidelijke afspraken. Ieder startmoment vindt er een kick-off plaats voor alle startende studenten. Tijdens deze bijeenkomst kom je alle ins en outs te weten van studeren bij MBOzaak. Wat kun je waar vinden? Wat wordt er van je verwacht? Wat worden jouw vakken en examens? Bij wie kun je terecht tijdens je opleiding? Al jouw vragen worden bij de kick-off beantwoord en zorgen voor een vliegende start! Zo weet je precies wat er nodig is om jouw mbo-diploma te behalen. Een stip op de horizon: daar richten we ons op. En als dat allemaal gelukt is? Yes! Je bent geslaagd! Tijdens een feestelijke diploma-uitreiking kun jij je welverdiende papieren ophalen. En daar mag je trots op zijn!#3

OVERZICHTELIJK LEREN. 1 VAK PER KEER.

De opleidingen zijn opgedeeld in modules. Je hebt 1 vak per keer, dat je afsluit met een examen. Dit examen kan bestaan uit meerdere opdrachten. Lesstof en examens stapelen zich niet op en zo blijft het overzichtelijk. Werkt als een tierelier! Alle opleidingen bij MBOzaak zijn op deze wijze vormgegeven. Wil je een specifiek overzicht van jouw vakinhoudelijke vakken en examens inzien? Deze vind je op webpagina van de opleidingsinformatie. In dat schema zie je links jouw vakken en rechts de examenopdrachten waarmee je de module afrondt. Wil je nog meer weten over onze opleidingen? Download dan hier onze studiegids.#4

STUDIECOACHING. BEGELEIDING TIJDENS STUDIE.

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Natuurlijk is de vakkennis belangrijk, maar de juiste vaardigheden zijn dat ook. Ze zijn zelfs cruciaal in het behalen van jouw diploma. Heb je vragen over jouw studieplanning? Er zijn inloop-momenten waar je naartoe kunt komen met punten waar je tegenaan loopt. Deze kun je dan bespreken met een studiecoach.

Ook zijn er workshops-studiecoaching, die jou als student worden aangeboden tijdens de opleiding. Deze gaan bijvoorbeeld over timemanagement, work-life balance en het werken met planningen, doelen en deadlines. Samen zorgen we ervoor dat jouw studie succesvol verloopt. We garanderen een goede begeleiding en een vlotte voortgang. Studiecoaching is er voor jou! Aanmelden voor studiecoaching kan nadat je jezelf hebt aangemeld voor een mbo-opleiding via de online leeromgeving, waarvoor je dan een inlogcode krijgt.

#5

ERKEND LEREN. PAPIEREN DIE ECHT WAT WAARD ZIJN.

Alle opleidingen van MBOzaak zijn erkend. Als iets ‘erkend’ is, betekent dat dit officieel is goedgekeurd door de overheid. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen). Ook zijn we opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register). Jouw toekomstige werkgever vindt het erg belangrijk dat jouw opleiding een crebo-erkenning heeft, omdat dit een landelijke erkende waarde geeft aan jouw diploma. Elke mbo-opleiding van MBOzaak heeft een specifiek crebo-nummer. Dit nummer bestaat altijd uit 5 cijfers. Zo kun je ‘m gemakkelijk herkennen! Je vindt het nummer op de webpagina van jouw opleiding. Geef jouw toekomst een boost en biedt het de waarde die het verdient. Check hier al onze erkende mbo-opleidingen.#6

VOORDELIGE TARIEVEN. GEEN ONVERWACHTE KOSTEN.

Van ons hoef je geen fratsen te verwachten, want daar houden we niet van. Alle prijzen zijn all-in, inclusief examens en 1 herkansing per vak. Het collegegeld (ook wel lesgeld) kun je in verschillende termijnen betalen. Betaal je in 1 keer? Dan krijg je bijna 10% korting! De investering kan verschillen per opleiding. Deze vind je bij de opleidingsinformatie in de studiegids. Jouw eerste collegegeld factuur ontvang je een maand voor jouw startmaand. Facturen voor het collegegeld en inschrijfgeld worden verstuurd met een betalingstermijn van 25 dagen. Maak je geen zorgen over de kleine lettertjes, want die zijn er niet. Bij andere grote opleidingsinstanties zijn er weleens onverwachte kosten, voor bijvoorbeeld dossiervorming of arrangementskosten. Bij MBOzaak gelukkig niet: wat je ziet is wat je krijgt. All-in betekent dus ook echt all-in.

#7

IN DEELTIJD LEREN. FLEXIBEL EN EFFECTIEF.

Onze studies zijn goed in deeltijd te volgen. Veel studenten gingen je daarin al voor! Door een strak georganiseerd en goed studieprogramma behaal je versneld jouw mbo-diploma. Hoe werkt versneld, in deeltijd studeren, bij MBOzaak? Tijdens de opleiding komen we gemiddeld 1 keer per 2 à 3 weken samen. Deze lesdagen worden gepland van 9.30u tot 15.30u. Je kunt voor de gehele studie uitgaan van ongeveer 25 dagen in totaal, verdeeld over 15 maanden studietijd. Daarnaast heb je momenten dat je examens maakt op locatie of praktijkexamens inlevert. Je kunt rekenen op ongeveer 6 uur zelfstudie in de week. Dit valt dus allemaal goed te combineren met een gezin, baan of stage. Deze bewezen deeltijd formule zorgt ervoor dat je jouw tijd en aandacht goed kunt verdelen. Dit leidt tot een hoog slagingspercentage! We bieden een effectieve manier in het behalen van een mbo-diploma. Ga jij er ook voor?