DE SUCCESFORMULE.

VERSNELD. ERKEND. PERSOONLIJK. MBO.

Waarom MBOzaak? Ontdek onze succesformule in 7 stappen.

Het leven kan écht zo mooi zijn.


#1

VERSNELD LEREN. YES, WE CAN.

Door een strak georganiseerd studieprogramma behaal je binnen 15 maanden jouw mbo-diploma. Je kunt sneller aan de slag, doorleren of eindelijk solliciteren op die droombaan.

#2

DIPLOMAGERICHT LEREN. RECHT OP HET DOEL AF.

Leerdoelen zijn glashelder. Vanaf de start van de opleiding weet je exact wat nodig is om jouw mbo-diploma te behalen. Zo weet je altijd waar je staat.

#3

MODULAIR LEREN. 1 VAK EN EXAMEN PER KEER.

De opleidingen zijn opgedeeld in modules. Je hebt 1 vak per keer, dat je afsluit met een examen, die kan bestaan uit meerdere opdrachten. Lesstof en examens stapelen niet op en het blijft het overzichtelijk. Werkt als een tierelier.

#4

PERSOONLIJKE STUDIECOACH. KORTE LIJNEN.

We vinden iedere student belangrijk. Daarom krijgt elke klas en elke student een persoonlijke studiecoach. We garanderen een goede begeleiding voor een vlotte voortgang en succesvolle afronding. We doen het samen!

#5

ERKEND LEREN. PAPIEREN DIE ECHT WAT WAARD ZIJN.

Een erkend diploma wordt overal herkend en is daarom een fantastische stap in jouw loopbaan. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register).

#6

GEEN FRATSEN. OF KLEINE LETTERTJES.

We houden niet van fratsen. Prijzen zijn all-in, inclusief boeken en lesmateriaal. Ook examens en herkansingen zijn inbegrepen. Verwacht ook geen onverwachte kosten voor bijvoorbeeld dossiervorming of arrangementskosten. All-in is ook echt all-in.

#7

IN DEELTIJD LEREN. FLEXIBEL EN EFFECTIEF.

We komen 1 keer per 2 weken een dag samen tijdens de opleiding. Goed te combineren met een gezin, baan of stage, maar ook effectief in het daadwerkelijk behalen van een mbo-diploma. Een bewezen deeltijd formule, die leidt tot ons hoge slagingspercentage. Ga jij er ook voor?