DE SUCCESFORMULE.

VERSNELD. ERKEND. PERSOONLIJK. MBO.

Waarom MBOzaak? Ontdek onze succesformule in 7 stappen.

Het leven kan écht zo mooi zijn.


#1

VERSNELD LEREN. YES, WE CAN.

Door een strak georganiseerd studieprogramma behaal je binnen 15 maanden jouw mbo-diploma. Je kunt sneller aan de slag, doorleren of eindelijk solliciteren op die droombaan.

#2

DIPLOMAGERICHT LEREN. RECHT OP HET DOEL AF.

Leerdoelen zijn glashelder. Vanaf de start van de opleiding weet je exact wat nodig is om jouw mbo-diploma te behalen. Zo weet je altijd waar je staat.

#3

MODULAIR LEREN. 1 VAK EN EXAMEN PER KEER.

De opleidingen zijn opgedeeld in modules. Je hebt 1 vak per keer, dat je afsluit met een examen, die kan bestaan uit meerdere opdrachten. Lesstof en examens stapelen niet op en het blijft het overzichtelijk. Werkt als een tierelier.

#4

STUDIECOACHING. BEGELEIDING TIJDENS STUDIE.

Hoe pak je een studie goed aan? Natuurlijk verdiep je jezelf in de inhoud. Maar ook de planning en organisatie van jouw opleiding zijn erg belangrijk. Daarom is er studiecoaching. We garanderen een goede begeleiding en een vlotte voortgang. We doen het samen!

#5

ERKEND LEREN. PAPIEREN DIE ECHT WAT WAARD ZIJN.

Een erkend diploma wordt overal herkend en is daarom een fantastische stap in jouw loopbaan. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register).

#6

GEEN FRATSEN. OF KLEINE LETTERTJES.

We houden niet van fratsen. Prijzen zijn all-in, inclusief examens en herkansingen zijn inbegrepen. Verwacht ook geen onverwachte kosten voor bijvoorbeeld dossiervorming of arrangementskosten. All-in is ook echt all-in.

#7

IN DEELTIJD LEREN. FLEXIBEL EN EFFECTIEF.

We komen gemiddeld 1 keer per 2 weken een dag samen tijdens de opleiding. Goed te combineren met een gezin, baan of stage, maar ook effectief in het daadwerkelijk behalen van een mbo-diploma. Een bewezen deeltijd formule, die leidt tot ons hoge slagingspercentage. Ga jij er ook voor?