Blog #1

Op maandag 24 augustus ben ik begonnen met de opleiding secretaresse bij de MBOzaak. Leuk! denk je misschien, maar ik vond het ontzettend spannend! Een nieuwe opleiding, een stage lopen. Maar na de eerste introductie workshop kreeg ik er juist heel veel zin in!

De introductie workshop: over mijn MBO opleiding
Ik kwam aan op locatie Veenendaal. De locatie is erg warm en fijn en ik voelde me er gelijk welkom. We zaten met een aantal docenten en mijn medestudenten in een vergaderzaal met koffie of thee. We kregen veel informatie over wat we konden verwachten in dit schooljaar. Stage lopen, certificaten halen voor bijv. Word en Excel, met onze module mappen aan slag, workshops volgen enz. ‘Dit wordt een druk jaar!’, dacht ik meteen … maar ik heb wel zin in een uitdaging!

Een goed begin is het halve werk
‘Een goed begin is het halve werk’ stond er op een sheet in de presentatie. En zo is het ook gegaan. Dit was een duidelijk en gestructureerd begin. Met volle moed en enthousiasme ga ik deze opleiding in om uiteindelijk mijn doel te bereiken: secretaresse worden!

Benieuwd hoe mijn opleiding verder zal gaan? Houdt deze blog dan in de gaten!

Ik houd jullie op de hoogte!
Groetjes, Alina

Meer informatie over de opleiding secretaresse van deMBOzaak? Klik dan eens door naar onze opleidingsinformatie of vraag een studiegids aan!