• MBO-opleiding 3 | Office assistent
  Na het afronden van de mbo-opleiding “office assistent” kun jij aan de slag op een secretariaat. Onderwerpen als zakelijke correspondentie, communicatie, plannen en organiseren komen in deze opleiding aan de orde. Als office assistent maak je de notulen tijdens een vergadering en werk je deze daarna uit. Of je werkt e-mails en teksten uit, beheert agenda’s, maakt afspraken en handelt telefoontjes af. Je helpt mee in de organisatie van bijeenkomsten en reizen. Is dit de opleiding voor jou?

  Erkend leren. Een erkend mbo-diploma.
  Onze mbo-opleidingen leveren jou een erkend diploma op en wordt daarom overal herkend en is daarom een fantastische stap in jouw loopbaan. Het laat zien dat jij jouw kennis en vaardigheden beheerst en onderhoudt. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register). MBOzaak is de expert in erkende en versnelde opleidingen, voor de beste all-in prijs.

  In 15 maanden jouw diploma
  Bijzonder aan onze opleiding office assistent is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden je diploma halen. Door een strak georganiseerd en goed studieprogramma behaal je versneld jouw diploma office assistent. Je weet vanaf de start van de opleiding exact wat nodig is voor het diploma. Je kunt sneller aan de slag als office assistent óf door naar het hbo.

  Met meerdere startmomenten per jaar en meerdere locaties verspreid door het land kun je starten waar en wanneer het je uitkomt.

  MBOzaak in het kort. Dit zijn wij:
  VERSNELD
  Door een strak georganiseerde studie, behaal je versneld jouw mbo-diploma. Je kunt sneller aan de slag óf door naar het hbo.

  ERKEND
  Met een opleiding via MBOzaak behaal je een officieel, landelijk erkend mbo-diploma. Een mooie start van jouw toekomst!

  PERSOONLIJK
  Je krijgt elke 2 weken 1 dag les, in kleine lesgroepen. We werken met docenten uit de praktijk die jou persoonlijk begeleiden. Ook krijg je een vaste studiecoach toegewezen.

 • Leerweg & Niveau:

  OVO | MBO niveau 3

  Kosten:

  Vanaf € 235,- per maand

  Erkend:

  Ja, crebonummer 25152 (vanaf aug’22 25723)


PROGRAMMA.
OFFICE ASSISTENT-3.
We gaan aan de slag met de volgende vakken en examen voor het erkende mbo-3 diploma office assistent-3. Vanaf aug ’22 heet deze opleiding Allround assistent Business Services.
Modules >> Praktijkexamens >>
Informatiemanagement 1&2 Schriftelijke informatievoorziening Mondelinge informatievoorziening
Relatienetwerk
Administratieve taken
Digitaal archief
Plannning en organisatie 1&2 Agendabeheer
Bijeenkomsten organiseren
Bezoek ontvangen
Facturen en declaraties
Notuleren
Digitale vaardigheden
Certificaten
Blindtypen
Word (basis)
Word (gevorderden)
Excel
Outlook

MBO BASISMODULES
Het mbo basisprogramma bestaat uit de vakken Nederlands, rekenen, loopbaan oriëntatie en burgerschap op niveau 2F. Meer weten over deze modules? Vraag dan onze gratis studiegids aan.

TOELATING | EEN PASSENDE VOOROPLEIDING
Bij erkende opleidingen gelden toelatingseisen. Je kunt daarom op deze opleiding instromen met een mavo-, lbo-, vbo- of vmbo-diploma in kadergerichte, gemengde of theoretische leerweg. Een overgangsbewijs van havo/vwo-3 naar of havo/vwo-4 is ook een geldige vooropleiding. Daarnaast kun je starten als je een mbo-opleiding op niveau 2 hebt gedaan. Geen vooropleiding? No worries. Je kunt een toelatingstest maken. Meld je aan voor de toelatingstest.