• MBO-opleiding 4 | Medewerker Marketing & Communicatie


  Met de mbo-opleiding Medewerker Marketing en Communicatie leg een stevig fundament voor functies binnen de marketing, verkoop, public relations en reclame. Je onderzoekt en analyseert, samen met collega’s, de markt en de klant. Samen komen jullie tot een spetterend communicatie- of marketing concept met plan van aanpak. Your cup of tea?

  Als gediplomeerd Medewerker Marketing en Communicatie werk je op de afdeling communicatie of PR of bij een zelfstandig adviesbureau. Het is een mooi beroep met veel arbeidsmarktkansen.

  Erkend leren. Een erkend mbo-diploma.
  Onze mbo-opleidingen leveren jou een erkend diploma op en wordt daarom overal herkend en is daarom een fantastische stap in jouw loopbaan. Het laat zien dat jij jouw kennis en vaardigheden beheerst en onderhoudt. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register). MBOzaak is de expert in erkende en versnelde opleidingen, voor de beste all-in prijs.

  In 15 maanden jouw diploma
  Bijzonder aan onze opleiding MBO Medewerker Marketing en Communicatie is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden je diploma halen. Door een strak georganiseerd en goed studieprogramma behaal je versneld jouw diploma Medewerker Marketing en Communicatie. Je weet vanaf de start van de opleiding exact wat nodig is voor het diploma. Je kunt sneller aan de slag als Medewerker Marketing en communicatie óf door naar het hbo. Met meerdere startmomenten per jaar en meerdere locaties verspreid door het land kun je starten waar en wanneer het je uitkomt.

  MBOzaak in het kort. Dit zijn wij:
  VERSNELD
  Door een strak georganiseerde studie, behaal je versneld jouw mbo-diploma. Je kunt sneller aan de slag óf door naar het hbo.

  ERKEND
  Met een opleiding via MBOzaak behaal je een officieel, landelijk erkend mbo-diploma. Een mooie start van jouw toekomst!

  PERSOONLIJK
  Je krijgt elke 2 weken 1 gehele dag les, in kleine lesgroepen. We werken met docenten uit de praktijk die jou persoonlijk begeleiden. Ook krijg je een vaste studiecoach toegewezen.

 • Leerweg & Niveau

  OVO | MBO niveau 4

  Kosten

  Vanaf €330,- per maand

  Erkend

  Ja, crebonummer 25148 (vanaf aug’22 25727)


PROGRAMMA
MODULES MEDEWERKER MARKETING & COMMUNICATIE

We gaan aan de slag met onderwerpen als marketing, sales, communicatie en economie voor het erkende mbo-4 diploma medewerker marketing en communicatie (vanaf aug’22 heet deze opleiding Markerting & communication specialist). 

Modules >> Praktijkexamens >>
Marketing en communicatie 1 Marketing & communicatievraagstukken Voorstel schrijven
Projectplan opstellen
Projectplan uitvoeren
Projectplan evalueren
Marketing en communicatie 2 Promotiemateriaal ontwikkelen
Content beheren en/of ontwikkelen
Website usability
Verbetervoorstel conversie
Algemene economie Marktontwikkelingen
Managementinformatie
Commerciële calculaties Informatie zoeken
Voorstel operationeel plan
Operationeel plan uitvoeren
Feedback geven
Marktonderzoek Onderzoeksvoorstel
Onderzoeksrapport
Marktonderzoek
Corporate communicatie Redigeerde tekst
FAQ
Concepttekst
Voorstel

MBO BASISMODULES
Het mbo basisprogramma bestaat uit de vakken Nederlands, rekenen, loopbaan oriëntatie en burgerschap op niveau 3F. Meer weten over deze modules? Vraag dan onze gratis studiegids aan.

TOELATING | EEN PASSENDE VOOROPLEIDING
Bij erkende opleidingen gelden toelatingseisen. Je kunt daarom op deze opleiding instromen met een mavo-, lbo-, vbo- of vmbo-diploma in kadergerichte, gemengde of theoretische leerweg. Een overgangsbewijs van havo/vwo-3 naar of havo/vwo-4 is ook een geldige vooropleiding. Daarnaast kun je starten als je een mbo-opleiding op niveau 2 hebt gedaan. Geen vooropleiding? No worries. Je kunt een toelatingstest maken. Meld je aan voor de toelatingstest.