• MBO-opleiding 4 | Management Assistent
  Na het afronden van de mbo-opleiding “management assistent” (vanaf aug’22 heet deze opleiding Office & management support specialist) kun jij aan de slag binnen non- en profitorganisaties. Als management assistent ben je verantwoordelijk voor alle belangrijke onderwerpen op het gebied van communicatie, planning, organisatie en managementondersteuning. Als management assistent ben je een ondersteuner voor het management en de directie binnen een organisatie. Vaak ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging van vergaderingen en het beheer van kleine budgetten. Omdat je de organisatie waar je werkt goed kent. Is dit de opleiding voor jou?

  Erkend leren. Een erkend mbo-diploma.
  Onze mbo-opleidingen leveren jou een erkend diploma op en wordt daarom overal herkend en is daarom een fantastische stap in jouw loopbaan. Het laat zien dat jij jouw kennis en vaardigheden beheerst en onderhoudt. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register). MBOzaak is de expert in erkende en versnelde opleidingen, voor de beste all-in prijs.

  In 15 maanden jouw diploma
  Bijzonder aan onze opleiding management assistent is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden je diploma halen. Door een strak georganiseerd en goed studieprogramma behaal je versneld jouw diploma management assistent. Je weet vanaf de start van de opleiding exact wat nodig is voor het diploma. Je kunt sneller aan de slag als management assistent óf door naar het hbo.

  Met meerdere startmomenten per jaar en meerdere locaties verspreid door het land kun je starten waar en wanneer het je uitkomt.

  MBOzaak in het kort. Dit zijn wij:
  VERSNELD
  Door een strak georganiseerde studie, behaal je versneld jouw mbo-diploma. Je kunt sneller aan de slag óf door naar het hbo.

  ERKEND
  Met een opleiding via MBOzaak behaal je een officieel, landelijk erkend mbo-diploma. Een mooie start van jouw toekomst!

  PERSOONLIJK
  Je krijgt elke 2 weken 1 dag les, in kleine lesgroepen. We werken met docenten uit de praktijk die jou persoonlijk begeleiden. Ook krijg je een vaste studiecoach toegewezen.

 • Leerweg & Niveau:

  OVO | MBO niveau 4

  Kosten:

  Vanaf € 260,- per maand

  Erkend:

  Ja, crebonummer 25151 (vanaf aug’22 25728)


PROGRAMMA.
MANAGEMENT ASSISTENT-4.
We gaan aan de slag met de volgende vakken en examen voor het erkende mbo-4 diploma management assistent.
Modules >> Praktijkexamens >>
Informatiemanagement 1&2 Schriftelijke informatievoorziening Mondelinge informatievoorziening
Relatienetwerk
Administratieve taken
Digitaal archief
Planning en organisatie 1&2 Agendabeheer
Bijeenkomsten organiseren
Bezoek ontvangen
Facturen en declaraties
Notuleren
Corporate communicatie Redigeren
Informatie verstrekken
Commerciële calculaties Budgetten
Offertes en leveringscondities
Projectadministratie
Urenregistratie
Digitale vaardigheden

MBO BASISMODULES
Het mbo basisprogramma bestaat uit de vakken Nederlands, rekenen, loopbaan oriëntatie en burgerschap op niveau 3F. Meer weten over deze modules? Vraag dan onze gratis studiegids aan.

TOELATING | EEN PASSENDE VOOROPLEIDING
Bij erkende opleidingen gelden toelatingseisen. Je kunt daarom op deze opleiding instromen met een mavo-, lbo-, vbo- of vmbo-diploma in kadergerichte, gemengde of theoretische leerweg. Een overgangsbewijs van havo/vwo-3 naar of havo/vwo-4 is ook een geldige vooropleiding. Daarnaast kun je starten als je een mbo-opleiding op niveau 2 hebt gedaan. Geen vooropleiding? No worries. Je kunt een toelatingstest maken. Meld je aan voor de toelatingstest.