UTRECHT (hoofdlocatie)


Lucasbolwerk 7
3512 EG Utrecht

De locatie bevindt zich op loop- en fietsafstand van station Utrecht centraal. We raden daarom aan om met het OV te komen. Parkeren kan in parkeergarage Kruisstraat, parkeergarage Grifhoek of op een nabij gelegen P+R.

Route per auto | parkeren
Vanaf diverse snelwegen rondom Utrecht is het Lucasbolwerk 7 goed bereikbaar, dit via o.a. de Berenkuil en de Biltstraat. Dichtbij betaald parkeren kan in parkeergarage Kruisstraat, op 4 minuten loopafstand van Lucasbolwerk 7. Parkeergarage Grifthoek is iets verder lopen, maar is ook goedkoper. Via het P+R science park gaat elke 10 minuten een directe bus naar bushalte ”Stadsschouwburg”. Deze bushalte ligt op minder dan 1 minuut loopafstand van Lucasbolwerk 7. Een P+R kost gemiddeld € 5,- per dag, inclusief OV-kaartje.

Route per bus vanaf Utrecht Centraal
Op enkele meters loopafstand is de bushalte ”Stadsschouwburg” gelegen, hier vandaan rijden diverse stads-en streekbussen onder andere naar Utrecht Centraal Station, maar ook naar De Uithof, Bilthoven, De Meern en Vleuten. Klik hier voor de bussen die van en naar halte “Stadsschouwburg” rijden.

Lopend of fietsend vanaf Utrecht Centraal
Vanaf Utrecht Centraal is het slechts 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen naar Lucasbolwerk 7.

Examenlocatie en MBO-vakken
Locatie Utrecht is voor alle studenten de examenlocatie. Hier worden zowel de schiftelijke en centrale MBO-examens afgenomen. Eventuele vakinhoudelijke examens worden hier ook afgenomen.
Daarnaast worden hier ook de verschillende workshops voor de MBO-vakken georgansiseerd.

Lunch, koffie en thee
Koffie, thee en water is aanwezig in de automaten in de coffee corner. Voor lunch moet je zelf zorgen. Zelf meegebrachte consumpties kun je in het lokaal of buiten nuttigen. De locatie is gelegen in het mooie centrum van Utrecht, met eettentjes en winkels om de hoek.

UTRECHT


Arthur van Schendelstraat 500
3511 MH Utrecht

De locatie bevindt zich op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn. We raden daarom aan om met het OV te komen. Parkeren kan in parkeergarage onder het pand, hier zijn kosten aan verbonden.

Route per auto | parkeren
Nieuwe Vaart beschikt over een parkeergarage onder het pand. Reserveren voor een parkeerplek kan via SwitchPark met een maximaal dagtarief van € 14,-.

Route met het OV
De locatie Utrecht Nieuwe Vaart is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Vaartsche Rijn is op een steenworp afstand van Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht Centraal te bereiken met de trein, lopend, OV-fiets of bus. Vanaf Station Vaartsche Rijn is het slechts 100 meter lopen naar de leslocatie.

Lunch, koffie en thee
Koffie en thee is aanwezig. Zelf meegebrachte lunch of consumpties kun je in het lokaal of buiten nuttigen. In de buurt is een supermarkt en diverse eetgelegenheden.

ZOETERMEER


Voorweg 109
2716 NH Zoetermeer

Route per auto | parkeren
Deze prachtige, landelijke locatie is gelegen aan een pittoresk dijkje, tegen het centrum van Zoetermeer, in de wijk Meerzicht. Vanaf de A12 neem je afslag 8-‘Bleiswijk’ naar N209 richting Bleiswijk/Benthuizen/Zoetermeer-Noord. Je navigatie wijst je de rest van de weg. Bij onze locatie is er gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Route met openbaar vervoer
Neem vanaf station Zoetermeer, Randstadrail 3 richting ‘Den Haag Loosduinen’. Stap uit bij halte Zoetermeer, Voorweg Hoog. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.

Lunch, koffie en thee
Koffie, thee en water is aanwezig in het lokaal. Voor lunch moet je zelf zorgen. Zelf meegebrachte consumpties kun je in het lokaal of buiten nuttigen.

ROTTERDAM


Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Route per auto | parkeren
Onze locatie ligt in het bruisende ‘Maritiem District’ en is via de A15 en A16 aan te rijden. Parkeren is overdag betaald voor de deur en er bevinden zich meerdere parkeergarages in de buurt, zoals parkeergarage The Red Apple (Wijnbrugstraat 22, Rotterdam).

Route met openbaar vervoer
Vanaf station Rotterdam Blaak is het slechts 5 minuten lopen naar Wijnhaven 36. Vanaf centraal kun je hiervoor een trein, tram of metro pakken. Met de trein neem je vanaf Rotterdam CS de intercity richting Vlissingen of Dordrecht. Stap vervolgens uit bij station Rotterdam Blaak.

Lunch, koffie en thee
Koffie en thee is aanwezig in de automaten op de gang. Zelf meegebrachte lunch of consumpties kun je in het lokaal of buiten nuttigen.

Horeca
Op de begane grond, vind je een gezellig koffietentje, waar je ook terecht kan voor lunch. Op maandag t/m vrijdag is deze geopend tot ongeveer 17.00 uur.

AMSTERDAM


Geldersekade 67
1011 EK Amsterdam

Route per auto | parkeren
Kom je met de auto, houd er dan rekening mee dat in de buurt van deze locatie parkeren lastig is en redelijk duur. Goedkoper parkeren kan bij de Bibliotheek van Amsterdam. Hier dien je wel vooraf te reserveren. Dan is het nog 10 minuten lopen naar de leslocatie.

Route met het openbaar vervoer
Wanneer je met de trein komt, kun je het beste uitstappen bij station Amsterdam Centraal. Vanaf hier is het 8 minuten lopen naar de leslocatie.

Lunch, koffie en thee
Koffie en thee is aanwezig in de automaten op de gang. Zelf meegebrachte lunch of consumpties kun je in het lokaal of buiten nuttigen. De locatie is gelegen in het mooie centrum van Amsterdam, met eettentjes en winkels om de hoek.