Lucasbolwerk 7, utrecht
WIL JIJ DIT OOK?
Wijnhaven 36, Rotterdam
WIL JIJ DIT OOK?
Voorweg 109, Zoetermeer
WIL JIJ DIT OOK?

UTRECHT


Lucasbolwerk 7
3512 EG Utrecht

De locatie bevindt zich op loop- en fietsafstand van station Utrecht centraal. We raden daarom aan om met het OV te komen. Parkeren kan in parkeergarage Kruisstraat, of op een nabij gelegen P+R.

Route per auto
Vanaf diverse snelwegen rondom Utrecht is het Lucasbolwerk 7 goed bereikbaar, dit via o.a. de Berenkuil en de Biltstraat. Dichtbij betaald parkeren kan in parkeergarage Kruisstraat, op 4 minuten loopafstand van Lucasbolwerk 7 (€ 3,74 per uur). Via het P+R science park gaat elke 10 minuten een directe bus naar bushalte ”Stadsschouwburg”. Deze bushalte ligt op minder dan 1 minuut loopafstand van Lucasbolwerk 7. Een P+R kost gemiddeld € 5,- per dag, inclusief OV-kaartje.

Route per bus vanaf Utrecht Centraal
Op enkele meters loopafstand is de bushalte ”Stadsschouwburg” gelegen, hier vandaan rijden diverse stads-en streekbussen onder andere naar Utrecht Centraal Station, maar ook naar De Uithof, Bilthoven, De Meern en Vleuten. Klik hier voor de bussen die van en naar halte “Stadsschouwburg” rijden.

Lopend of fietsend vanaf Utrecht Centraal
Vanaf Utrecht Centraal is het slechts 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen naar Lucasbolwerk 7.

ZOETERMEER


Voorweg 109
2716 NH Zoetermeer

Route per auto
Onze locatie ligt tegen het centrum van Zoetermeer, in de wijk Meerzicht. Vanaf de A12 neem  je afslag 8-‘Bleiswijk’ naar N209 richting Bleiswijk/Benthuizen/Zoetermeer-Noord. Je navigatie wijst je de rest van de weg. Bij onze locatie is er gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Route met openbaar vervoer
Neem vanaf station Zoetermeer, Randstadrail 3 richting ‘Den Haag Loosduinen’. Stap uit bij halte Zoetermeer, Voorweg Hoog. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.

ROTTERDAM


Leslocatie Rotterdam
Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Route per auto
Onze locatie ligt in het Maritiem District en is via de A15 en A16 aan te rijden. Parkeren is overdag betaald voor de deur en er bevinden zich meerdere parkeergarages in de buurt. Parkeergarage: The Red Apple: Wijnbrugstraat 22, 3011 XW Rotterdam

Route met openbaar vervoer
Reis naar treinstation Rotterdam Blaak, vanaf hier is het nog slechts 5 minuten lopen. Vanaf centraal kun je hiervoor een trein, tram of metro pakken.

AMSTERDAM


Deze locatie start in september 2021, voor de opleidingen:

Business en management
Medewerker Evenementenorganisatie | MBO niveau 4
Assistent-manager internationale handel | MBO niveau 4
(Junior) accountmanager | MBO niveau 4
Medewerker marketing en communicatie | MBO niveau 4

Zorg en welzijn
Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen-4
Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg-4
Agogisch medewerker GGZ-4
Sociaal werker-4