UTRECHT


Lucasbolwerk 7
3512 EG Utrecht

De locatie bevindt zich op loop- en fietsafstand van station Utrecht centraal. We raden daarom aan om met het OV te komen. Parkeren kan in parkeergarage Kruisstraat, of op een nabij gelegen P+R.

Route per auto
Vanaf diverse snelwegen rondom Utrecht is het Lucasbolwerk 7 goed bereikbaar, dit via o.a. de Berenkuil en de Biltstraat. Dichtbij betaald parkeren kan in parkeergarage Kruisstraat, op 4 minuten loopafstand van Lucasbolwerk 7 (€ 3,74 per uur). Via het P+R science park gaat elke 10 minuten een directe bus naar bushalte ”Stadsschouwburg”. Deze bushalte ligt op minder dan 1 minuut loopafstand van Lucasbolwerk 7. Een P+R kost gemiddeld € 5,- per dag, inclusief OV-kaartje.

Route per bus vanaf Utrecht Centraal
Op enkele meters loopafstand is de bushalte ”Stadsschouwburg” gelegen, hier vandaan rijden diverse stads-en streekbussen onder andere naar Utrecht Centraal Station, maar ook naar De Uithof, Bilthoven, De Meern en Vleuten. Klik hier voor de bussen die van en naar halte “Stadsschouwburg” rijden.

Lopend of fietsend vanaf Utrecht Centraal
Vanaf Utrecht Centraal is het slechts 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen naar Lucasbolwerk 7.

ZOETERMEER


Voorweg 109
2716 NH Zoetermeer

Route per auto
Onze locatie ligt tegen het centrum van Zoetermeer, in de wijk Meerzicht. Vanaf de A12 neem  je afslag 8-‘Bleiswijk’ naar N209 richting Bleiswijk/Benthuizen/Zoetermeer-Noord. Je navigatie wijst je de rest van de weg. Bij onze locatie is er gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Route met openbaar vervoer
Neem vanaf station Zoetermeer, Randstadrail 3 richting ‘Den Haag Loosduinen’. Stap uit bij halte Zoetermeer, Voorweg Hoog. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.

ROTTERDAM


Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Route per auto
Onze locatie ligt in het Maritiem District en is via de A15 en A16 aan te rijden. Parkeren is overdag betaald voor de deur en er bevinden zich meerdere parkeergarages in de buurt. Parkeergarage: The Red Apple: Wijnbrugstraat 22, 3011 XW Rotterdam

Route met openbaar vervoer
Reis naar treinstation Rotterdam Blaak, vanaf hier is het nog slechts 5 minuten lopen. Vanaf centraal kun je hiervoor een trein, tram of metro pakken.

AMSTERDAM


Timorplein 21
1094 CC Amsterdam

Route per auto en parkeren
Als je met de auto komt, houd er dan rekening mee dat in de buurt van onze locatie parkeren niet gratis is tussen 9.00 en 00.00 uur. Goedkoper parkeren kan bij P+R Zeeburg. Neem dan vanaf Park & Ride Zeeburg bus 37 richting het Amstelstation, station Muiderpoort. Vanaf hier neem je de Insulindeweg en sla linksaf de Sumatrastraat in. Je vindt onze locatie aan het eind van deze straat.

Route met het openbaar vervoer
Wanneer je met de trein komt, kun je het beste uitstappen bij station Amsterdam Muiderpoort. Vanaf hier neem je de Insulindeweg (als je de trap hebt genomen meteen naar links). Sla linksaf de Sumatrastraat in. Je vindt onze locatie aan het eind van deze straat.

Vanaf Amsterdam Centraal station is het hostel ook te bereiken met Bus 22. Deze vertrekt vanaf de halte tegenover het Victoria Hotel. Neem de bus richting de Indische Buurt en stap uit bij de halte Javaplein. Loop dan de Borneostraat in. Je vindt onze locatie na een paar minuten aan de rechterkant.

Je kunt ook tram 14 pakken vanaf Amsterdam Centraal naar de halte Zeeburgerdijk. Als je bent uitgestapt, loop je nog een paar minuten door in de richting waar de tram naartoe rijdt. Aan je linkerkant vind je onze locatie.