Passie voor
het vak

Docenten met ervaring

Lessen vanuit de praktijk. Gewoon deMBOzaak

 •  

  Wilhelm

 • Wilhelm van de Glind

  Het begeleiden van mensen zit mij echt in het bloed. Zowel als verpleegkundige, maar ook als organisatiepsycholoog. De laatste jaren ben ik mij meer gaan richten op communicatietraining en coaching, daarbij houd ik me vooral bezig met het leergedrag van mensen. Er zijn veel mensen die hier baat bij hebben. Extra begeleiding, het aanleren van een dagstructuur of sociale vaardigheden behoren tot de mogelijkheden. Het is mooi om te zien dat mensen hun kans grijpen en uiteindelijk met een MBO diploma de deur uit gaan!

 • Kort

  Begeleider voor de sector:

  Managementsupport

  Begeleidt op locatie:

  Veenendaal

 •  

  John Visser

 • John Visser

  Delen is tweerichtingsverkeer. Je geeft en ontvangt. Wat is mooier dan ervaringen, kennis en kunde te delen met anderen? Ooit heeft een ander mij meegenomen in zijn denken en doen en nu mag ik dat proces voortzetten. Ook ik heb niet stilgestaan en heb mij breed georiënteerd. Politie, particulier onderzoeker, beveiliger, zelfstandig ondernemer en begeleider van jongeren met een geestelijke beperking zijn rollen die ik mocht vervullen en waar ik mij nog steeds mee bezig houd. Als mensen-mens houd ik ervan anderen bij te staan in zijn of haar verdere ontwikkeling. Lesgeven is een middel. Iemand voorzien van de nodige kennis en kunde is het doel. Graag loop ik een stuk met je mee!

 • Kort

  Docent voor de sector:

  Orde & Veiligheid

  Geeft les op locatie:

  Alle locaties

 •  

  Hilly Stoelwinder

 • Hilly Stoelwinder

  Ik ben zo’n 40 jaar werkzaam geweest als (directie) secretaresse, ambtelijk secretaris, officemanager en in diverse secretariële- en administratief ondersteunende functies. In 2010 ben ik gestart met mijn eigen bureau voor office- en management support. Door het werken met verschillende opdrachtgevers, in verschillende organisaties, is mijn ervaring zeer divers te noemen. Bij het overdragen van mijn kennis en ervaring kan ik datgene doen waar mijn hart ligt, waarbij ik een schakel kan zijn tussen theorie en praktijk. Het enthousiasmeren van studenten vind ik een leuke uitdaging.

 • Kort

  Docent voor de sector:

  Managementsupport

  Geeft les op locatie:

  Veenendaal

 •  

  Kristiaan de Graaff

 • Kristiaan de Graaff

  Het beste naar boven brengen bij mensen die werkzaam zijn binnen de beveiligingsbranche, daar ben ik sinds 2005 mee bezig. Ik heb een passie ontwikkeld voor het opleiden en het beter maken van beveiligingsmedewerkers. Jaarlijks ben ik naast mijn werkzaamheden als docent en stagebegeleider betrokken bij het beveiligen van tientallen evenementen. De combinatie van theorie, e-learning en praktijk is krachtig en bewezen effectief. Missie geslaagd? Wanneer deelnemers op hun beurt energie en voldoening halen uit hun werkzaamheden als beveiliger!

 • Kort

  Docent voor de sector:

  Orde & Veiligheid

  Geeft les op locatie:

  Alle locaties


 • co

   

   

   

 • Co Rijkenberg

  Als mens vind ik het geweldig om het beste in anderen naar boven te brengen. Dat heeft mij er uiteindelijk toe gebracht om docent te worden, na ruim 36 jaar in de politiepraktijk werkzaam te zijn geweest. Ik verzorg lessen voor studenten die een uniformberoep kiezen in orde en veiligheid. Ik leid mensen op voor de MBO opleidingen Handhaver Toezicht en Veiligheid (niveau 3), Beveiliging (niveau 2) en Coördinator Beveiliging (niveau 3). Ik ben een opleider uit de praktijk en kan de stof voor praktijkmensen ook praktisch brengen. Dat hoor ik ook vaak terug van mijn studenten. We leiden immers op voor de praktijk!

 • Kort

  Docent voor de sector:

  Orde & Veiligheid

  Geeft les op locatie:

  Op alle locaties