DOCENT MET ZORGHART GEZOCHT

Vacature docent mbo-college zorg en welzijn

Dromen-bouwer, inspirator en kennis van zaken? Vanuit hartje Utrecht wordt er gebouwd aan de snelst groeiende, leukste en innovatiefste mbo-school van Nederland. Inspireer jij onze studenten? Help jij hen hun dromen waar te maken in het mooie werkgebied van zorg en welzijn? De toekomst van morgen, zit vandaag in ons klaslokaal. Popel je om jouw ervaring door te geven en de brug te slaan tussen theorie en praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bij MBOzaak:

  • Werk je in kleine klassen van maximaal 16 studenten, van verschillende leeftijden
  • Geef je les aan gemotiveerde studenten, die bewust voor een opleiding hebben gekozen
  • Is er volop mogelijkheid om jouw eigen programma te ontwikkelen
  • Heb je een zelfstandige job, met veel flexibiliteit
  • Werk je binnen een versneld, modulair mbo-programma

Wij zoeken een docent die gemakkelijk varieert met verschillende werkvormen en het leuk vindt om de opleidingen en de examens verder vorm te geven. Je staat onze studenten bij vanaf dag 1. We doen het samen. Je vindt het daarom zó fijn als hun opleiding vlekkeloos verloopt en je ze met een diploma de deur uit ziet gaan!

Kennismaken? Graag! Afspreken kan via info@deMBOzaak.nl of 085-4011976.

Praktische info

Ingang: per 6 januari 2020, 24-32 uur per week. Werkdagen in overleg. Je werkt op meerdere locaties, in ieder geval te Utrecht en Zoetermeer. Overzicht van MBO college zorg en welzijn: https://www.dembozaak.nl/mbo-opleidingen-zorg-welzijn/

www.MBOzaak.nl