De school waar je blij van wordt

Naar veelgestelde vragen

Onze kracht

De voordelen op een rij.

  • Klassikaal

   Een belangrijk onderdeel van onze MBO opleidingen zijn de klassikale lessen. Elke week of elke twee weken. Het is onze ervaring dat je dit nodig hebt om te slagen. Want dat is ons doel: dat jij jouw MBO diploma behaald!

  • Versneld

   Al onze MBO opleidingen zijn versneld. Door een doelgericht studieprogramma leer je meer in minder tijd. Zo behaal je sneller jouw MBO diploma! Dat kan omdat de tijd die je tijdens lessen doorbrengt, effectief wordt ingericht. Een goede voorbereiding van deze lessen is voor jou daarom wel belangrijk.

  • Persoonlijk

   We hebben kleine klassen. Hierdoor houden we het onderwijs persoonlijk. Je zit daarnaast zo veel mogelijk in dezelfde groep, in plaats van in combinatie groepen. Wel zo gezellig!

  • Aandacht

   Onze docenten en organisatie hebben aandacht voor jou. Door vaste aanspreekpunten weet je bij wie je terecht kunt, er is aandacht voor jouw studiebegeleiding. Tenslotte is het service centrum op alle werkdagen bereikbaar van 9.00u tot 17.00u, per telefoon en e-mail, voor jouw (leer)vraag.

  • Erkend

   Alle aangeboden opleidingen bij deMBOzaak zijn officiële, landelijk erkende MBO opleidingen. De diploma’s worden daarom overal op dezelfde waarde gewaardeerd. Ze geven je een mooie (door)start op de arbeidsmarkt. Ook kun je makkelijker doorgroeien binnen organisaties. Het is een diploma waar je echt wat aan hebt!

  • Doelgericht leren

   De opleidingen gaan uit van jouw diploma en wat daarvoor nodig is. Ze zijn gericht op het behalen van examens en het diploma. Ze zijn doelgericht en zonder fratsen.

  • Docenten uit de praktijk

   De docenten van deMBOzaak zijn bekwaam als docent, maar hebben ook praktijkervaring. Dat maakt de lessen een stuk interessanter. Zij weten waar ze het over hebben!

  • Online leeromgeving

   We werken met een frisse, overzichtelijke omgeving. Met persoonlijke log-in en toegang tot alle benodigde informatie. Hier kun je altijd op terug vallen.

  • Flexibel instromen

   We starten de opleidingen op meerdere momenten per jaar, op verschillende locaties. De opleidingen starten tenminste tweemaal per jaar, maar meestal vaker. Je kunt dus starten met een opleiding wanneer het jou uitkomt!

  • Kick-off bijeenkomsten

   Elke MBO opleiding heeft een informatie workshops, waarin je wordt uitgelegd hoe de opleiding in elkaar zit. De vakken en examens worden duidelijk toegelicht. Je krijgt een goed zicht op ‘het grotere plaatje’. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt én wat er nodig is om jouw diploma te behalen.

  • Loopbaanbegeleiding

   Tijdens de kick-off, evaluaties en workshops is er speciale aandacht voor jouw studieloopbaan. Heb je bijvoorbeeld recht op vrijstellingen? Hoe verloopt de opleiding? Van intake tot diplomering denken we met je mee!

  • Eerlijke prijzen

   Onze prijzen zijn eerlijk. De opleidingen zijn betaalbaar en hebben concurrerende prijzen. Ook worden de opleidingskosten transparant opgesteld. Het is geen ingewikkelde optelsom. Zo is vooraf goed duidelijk wat je betaald. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Goed geregeld. Gewoon deMBOzaak