Over ons

Ontdek al onze voordelen.

Check MBO opleidingen

Get to know us.

PLEASE DON’T BE SHY.

Free yourself. Empower your talent.

JOUW PERSOONLIJKE OPLEIDINGSPAKKET.
Je bent uniek. Het gaat erom wat jíj nodig hebt om te slagen. Bijvoorbeeld qua begeleiding, colleges en te behandelen thema’s. Natuurlijk houden we rekening met jouw vooropleiding en ervaring. Benieuwd naar jouw persoonlijke opleidingspakket?

Vraag ons advies

Life is short. Eat dessert first.

DIRECT STARTEN AAN EEN VERSNELDE OPLEIDING.
Onze MBO opleidingen zijn versneld. Gericht op het resultaat en daardoor effectief ingericht. Doelgericht dus en zonder fratsen. Zo leer je meer in minder tijd en kan jouw diploma sneller renderen. Door de modulaire opbouw kun je vrijwel altijd direct starten.

Check MBO opleidingen

Be brave. Prepare yourself for succes.

KWALITATIEVE BEGELEIDING.
De studieloopbaan begeleiding is goed geregeld. Via whatsapp heb je direct contact met jouw vakcoach en medestudenten. Docenten hebben allemaal praktijkervaring en weten waar ze het over hebben. En natuurlijk is ons service centrum elke dag bereikbaar.

Check MBO opleidingen

You are worth more than gold. True to that.

GEEN ADDERTJES ONDER HET GRAS.
Wij doen het anders. Transparant. Direct vanaf de kick-off weet je wat nodig is om jouw diploma te halen. Daarnaast zijn we eerlijk over de prijs. Het is geen onduidelijke optelsom en je ontvangt geen rekeningen achteraf. Ook zijn onze opleidingen erkend door het ministerie OCW. Het is écht een MBO diploma.

Check MBO opleidingen

Lees klantervaringen.