Ervaringen

Garantie voor succes

Naar veelgestelde vragen

Student ervaringen

Het beste bewijs zijn de ervaringen van anderen.

 • Kleine lesgroep werkte goed

  De kleine lesgroep werkte vooral heel goed voor mij. Het motiveerde mij om voor elke les goed voor te bereiden. Daar ben ik normaal niet zo goed in, wacht tot het laatste moment. Ik wilde ook voor mijn mede-studenten goed meedoen. Je helpt elkaar ook als het lekker loopt. Ik kreeg alles op tijd af waardoor ik na 9 maanden een diploma op zak had. Daar ben ik echt heel blij mee.

  Author's imageHannesBeveiliger-2
 • Mijn werkervaring verzilverd

  Ik werkte al op het kantoor waar ik nu werk. Dit was via-via ontstaan, het klikte goed en ik bleef er werken. Ik bel met klanten, boek facturen in en verzorg alle folders en post. Dit leer je ook op de MBO opleiding Secretarieel Medewerker. Ik kon gelijk starten en mijn werk als stage inzetten. Ik vind het fijn dat ik straks een erkend MBO diploma heb, waardoor ik weer verder kan als ik zou willen.

  Author's imageJarineSecretarieel Medewerker-2
 • Met vrijstellingen doorstromen naar de opleiding Secretaresse-3

  Een half jaar geleden ben ik gestart met de MBO opleiding Administratief medewerker-2. Dit ging erg goed, ook op mijn stage/werk waren ze erg tevreden. Ik heb besloten om daarom direct door te stromen naar de MBO-3 opleiding Secretaresse. Het betekent dat ik recht het op allerlei vrijstellingen, zodat ik sneller klaar ben. Super!

  Author's imageMartineSecretaresse-3
 • Fijn om te weten hoe alles in elkaar steekt

  Ik had een tijd geen opleiding meer gevolgd en zag er wel tegenop om weer te starten. Toen ik eenmaal goed in de gaten kreeg hoe het allemaal precies in elkaar stak, begon ik er minder tegenop te zien. Daar werd in de eerste lessen aandacht aan besteed. De e-learning is een makkelijk systeem, zo kun je thuis ook nog wat doen. De e-learning werd ook uitgelegd, dat vond ik prettig.

  Author's imageKlaasBeveiliger-2
 • Ik zit nu al te denken aan mijn vervolgopleiding

  De opleiding Beveiliger heb ik snel en voldoende afgerond. Ik heb dan ook nu alweer zin om verder te kijken. Het lijkt me wel wat om mijn diploma HTV niveau 3 te halen. Dan kan ik op allerlei functies in de veiligheid werken, want dat is wel mijn passie. En ik behaal dan natuurlijk ook een niveau 3 diploma. Verder heb ik begrepen dat ik nu ook nog recht heb op allerlei vrijstellingen.

  Author's imageJan-WimBeveiliger-2
 • Doorgroeien binnen de organisatie als Handhaver

  Al jaren werkte ik als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) bij de gemeente. Om door te kunnen groeien binnen de organisatie, werd het diploma Handhaver Toezicht en Veiligheid (MBO niveau 3) gevraagd. Met deze opleiding kreeg ik een theoretische en communicatieve verdieping ten behoeve van mijn werk als Handhaver. Ik mocht de opleiding doen van mijn werkgever. Voor het BOA onderdeel kreeg ik een examenvrijstelling, omdat ik dit getuigschrift al op zak had. Toch ben ik wel naar de lessen geweest: deze bereiden ook voor op de andere toetsen. Ik vond vooral de praktijkonderdelen van de lessen leuk, waarin we probleem situaties op straat oefenden. Leerzaam én gezellig!

  Author's imageErinHandhaver Toezicht & Veiligheid-3