Corona-update: MBOzaak

CORONA BELEID MBOZAAK

KLASSIKALE LESSEN. WE’RE ALL IN THIS TOGETHER.
De 1,5 meter afstandsregel geldt niet meer op mbo-scholen. Vanaf 30 augustus mag er weer fysiek onderwijs worden gegeven.
De onderwijslocaties worden op de nieuwe maatregelen ingericht. Veilig onderwijs aanbieden is ons belangrijkste uitgangspunt.

Aanmelden afstuderen:
Om te kunnen afstuderen, moet jij jezelf aanmelden bij de examencommissie. Dat kun je doen door een mailtje te sturen naar info@dembozaak.nl. Er zijn meerdere momenten in het jaar waarop je kunt afstuderen. Je kunt je tot zes weken voor zo’n afstudeermoment aanmelden. In de zes weken die daarop volgen, controleert de examencommissie het volgende:

  • Jouw behaalde studieresultaten;
  • Alle nog openstaande en niet nagekeken PO’s en onderdelen als het keuzedeel, LOB en stageverslag worden in deze periode nagekeken. Zijn deze onderdelen niet voldoende? Dan dien je deze te verbeteren. Je kunt dan niet meer mee in het lopende afstudeermoment.

De examencommissie behandelt jouw volledige dossier. Zijn er nog openstaande zaken die in deze periode worden nagekeken en blijken deze niet voldoende? Dan dien je deze te verbeteren of te herkansen. Je kunt dan niet meer in het lopende afstudeermoment en kunt je pas weer aanmelden voor het daaropvolgende afstudeermoment.

Tip: bereidt jouw afstuderen goed voor. Zorg dat je studiedossier compleet is. Zijn er nog PO’s die je als laatste gaat maken en inleveren? Let er dan extra goed op dat deze gelijk grondig en volledig zijn. Vaak staan de beoordelingscriteria er bij, zodat je weet of je opdracht voldoende is. Dat voorkomt wachten op je diploma.

De examencommissie heeft tot het aangegeven moment om jouw dossier te controleren. Je hoort vanzelf de uitslag. MBOzaak geeft geeft geen individuele toelichting over hoe ver jouw dossier staat in dit proces.

Let op:
Wil je afstuderen op 1 november? Dan dien je alles voor 24-09-2021 te hebben ingeleverd.
Wil je afstuderen op 13 december? Dan dien je alles voor 01-11-2021 te hebben ingeleverd.

 

WANNEER HEB IK FYSIEK/KLASSIKAAL OF ONLINE LES?
Vanaf 30 augustus worden alle lessen weer op locatie gegeven.

Studenten met corona-klachten of besmetting in de omgeving
Kun je door corona-klachten of een besmetting uit jouw omgeving niet bij de fysieke, klassikale les aanwezig zijn? Dan zal je deze les middels thuisstudie moeten doorlopen. Online aanhaken bij een fysieke les is helaas niet mogelijk.

MONDKAPJESPLICHT
Het is verplicht om mondkapjes te dragen op onze school. Neem jouw eigen mondkapje mee.

VRAGEN
Vragen? Kijk dan op de site van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus. Hier vind je een toelichting op de maatregelen.

Stay safe, team MBOzaak

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *