• MBO-opleiding 3 | Commercieel medewerker

  Na het afronden van de mbo-opleiding “commercieel Medewerker” kun jij aan de slag op een salesafdeling. Het bedrijf waar je werkt kan variëren van een groothandel tot een webwinkel, waarbij je kunt werken in een binnen- of buitendienst. Voor deze functie is het belangrijk dat je de klant en de producten of diensten die worden verkocht goed kent. Zo kun je de klant voorzien van goed en passend advies. Is dit de opleiding voor jou?

  Erkend leren. Een erkend mbo-diploma.
  Onze mbo-opleidingen leveren jou een erkend diploma op en wordt daarom overal herkend en is daarom een fantastische stap in jouw loopbaan. Het laat zien dat jij jouw kennis en vaardigheden beheerst en onderhoudt. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register). MBOzaak is de expert in erkende en versnelde opleidingen, voor de beste all-in prijs.

  In 15 maanden jouw diploma
  Bijzonder aan onze opleiding Commercieel Medewerker is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden je diploma halen. Door een strak georganiseerd en goed studieprogramma behaal je versneld jouw diploma Commercieel Medewerker. Je weet vanaf de start van de opleiding exact wat nodig is voor het diploma. Je kunt sneller aan de slag als Commercieel Medewerker óf door naar het hbo.

  Met meerdere startmomenten per jaar en meerdere locaties verspreid door het land kun je starten waar en wanneer het je uitkomt.

  MBOzaak in het kort. Dit zijn wij:
  VERSNELD
  Door een strak georganiseerde studie behaal je versneld jouw diploma. Je kunt sneller aan de slag óf door naar het hbo.

  ERKEND
  Met een opleiding via MBOzaak behaal je een officieel, landelijk erkend mbo-diploma. Een mooie start van jouw toekomst!

  PERSOONLIJK
  Je krijgt elke 2 weken 1 dag les, in kleine lesgroepen. De opleiding is goed te combineren met een baan. Ook krijg je een vaste studiecoach toegewezen.

 • Leerweg & niveau

  OVO, deeltijd | MBO Niveau 3

  Kosten

  Vanaf €270,- per maand

  Erkend

  Ja, crebonummer 25134


PROGRAMMA.
MODULES COMMERCIEEL MEDEWERKER-3.
We gaan aan de slag met onderwerpen als marketing, sales, communicatie en economie, voor het erkende mbo-3 diploma commercieel medewerker.

Modules >> Praktijkexamens >>
Marktonderzoek Marktverkenning
Algemene economie Voorbereiding verkooptraject
Sales en service Klantgesprek
Verkooporder
Bewaking traject
Klantcontact
Klachtafhandeling
Marketing en communicatie 1 Verkoopactie
Marketing en communicatie 2 Promotieactiviteiten
Webcare
Calculatie en analyse Theorie examen
Commerciële calculaties Verkoopgesprek en prijsberekening

MBO BASISMODULES
Het mbo basisprogramma bestaat uit de vakken Nederlands, rekenen, loopbaan oriëntatie en burgerschap op niveau 2F. Meer weten over deze modules? Meer weten over deze modules? Vraag dan onze gratis studiegids aan.

TOELATING | EEN PASSENDE VOOROPLEIDING
Bij erkende opleidingen gelden toelatingseisen. Je kunt daarom op deze opleiding instromen met een mavo-, lbo-, vbo- of vmbo-diploma in kadergerichte, gemengde of theoretische leerweg. Een overgangsbewijs van havo/vwo-3 naar of havo/vwo-4 is ook een geldige vooropleiding. Daarnaast kun je starten als je een mbo-opleiding op niveau 2 hebt gedaan. Geen vooropleiding? No worries. Je kunt een toelatingstest maken. Meld je aan voor de toelatingstest.