• MBO-opleiding 4 | Business Administration & control specialist

  Houd je van cijfers? Heb je oog voor details? Kun je ontzettend nauwkeurig werken. Dan is deze opleiding misschien wel de match voor jou! Tijdens de mbo-opleiding “Business Administration & control specialist” leer je hoe een bedrijfsadministratie werkt en welke processen er in bedrijven zijn. Denk aan financiële, logistieke, ict, recht en (bedrijfs)economische processen. Ook leer je adviseren en presenteren. Je leert alles over bedrijfseconomie zoals afschrijven, budgetteren, jaarverslaggeving, financieringsvormen en kostprijsberekeningen. Belastingrecht, vermogensrecht en de fiscale gevolgen van boekingen worden ook bij verschillende modules onderwezen. Jij kent straks de weg binnen alle fiscale regelingen!

  Als gediplomeerd Business Administration & control specialist kun je bij veel verschillende bedrijven terecht. Op de financiële administratie van veel verschillende bedrijven, instellingen of gemeentes. Bij administratiekantoren of accountantskantoren. Het is een mooi beroep met veel arbeidsmarktkansen.

  Erkend leren. Een erkend mbo-diploma.
  Onze mbo-opleidingen leveren jou een erkend diploma op en wordt daarom overal herkend en is daarom een fantastische stap in jouw loopbaan. Het laat zien dat jij jouw kennis en vaardigheden beheerst en onderhoudt. Wij zijn erkend door het Ministerie OCW (BRIN-registratie en CREBO-erkenningen) en zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO-register). MBOzaak is de expert in erkende en versnelde opleidingen, voor de beste all-in prijs.

  In 24 maanden jouw diploma
  Bijzonder aan onze opleiding MBO Business Administration & control specialist is de korte studieduur. Je kunt in 24 maanden je diploma halen. Door een strak georganiseerd en goed studieprogramma behaal je versneld jouw diploma Business Administration & control specialist. Je weet vanaf de start van de opleiding exact wat nodig is voor het diploma. Je kunt sneller aan de slag als Business Administration & control specialist óf door naar het hbo. Met meerdere startmomenten per jaar en meerdere locaties verspreid door het land kun je starten waar en wanneer het je uitkomt.

  MBOzaak in het kort. Dit zijn wij:
  VERSNELD
  Door een strak georganiseerde studie, behaal je versneld jouw mbo-diploma. Je kunt sneller aan de slag óf door naar het hbo.

  ERKEND
  Met een opleiding via MBOzaak behaal je een officieel, landelijk erkend mbo-diploma. Een mooie start van jouw toekomst!

  PERSOONLIJK
  Je krijgt elke 2 weken 1 gehele dag les, in kleine lesgroepen. We werken met docenten uit de praktijk die jou persoonlijk begeleiden. Ook krijg je een vaste studiecoach toegewezen.

 • Leerweg & Niveau

  OVO | MBO niveau 4

  Kosten

  Vanaf €330,- per maand

  Erkend

  Ja, crebonummer 25725


PROGRAMMA
MODULES BUSINESS ADMINISTRATION & CONTROL SPECIALIST

We gaan aan de slag met onderwerpen als digitale vaardigheden, mediawijsheid, bedrijfseconomie en fiscale kennis voor het erkende mbo-4 diploma business administration & control specialist.

Modules >> Examens >>
Vaardigheden en tools-1 Praktijkexamen Klantrelaties
Praktijkexamen Zakelijke communicatie
Vaardigheidsexamen Beroepsgericht Engels
Vaardigheden en tools-2 Praktijkexamen Managementinformatie & Rapportage
Praktijk Operationeel plan
Digitale vaardigheden Deze vaardigheden pas je toe bij de overige kennis- en praktijkexamens
Financiele administratie Kennisexamen Financiële administratie
Bedrijfseconomie | Kostencalculatie Praktijkexamen Verbetervoorstel procesinrichting
Bedrijfseconomie | Financiering Praktijkexamen Financieel beheer
Financieel analyseren en rapporteren Praktijkexamen Managementinformatie
Business control Praktijkexamen Periodeasluiting en belastingaangifte
Fiscale kennis Kennisexamen Financieel expert

MBO BASISMODULES
Het mbo basisprogramma bestaat uit de vakken Nederlands, rekenen, loopbaan oriëntatie en burgerschap op niveau 3F. Meer weten over deze modules? Vraag dan onze gratis studiegids aan.

TOELATING | EEN PASSENDE VOOROPLEIDING
Bij erkende opleidingen gelden toelatingseisen. Je kunt daarom op deze opleiding instromen met een mavo-, lbo-, vbo- of vmbo-diploma in kadergerichte, gemengde of theoretische leerweg. Een overgangsbewijs van havo/vwo-3 naar of havo/vwo-4 is ook een geldige vooropleiding. Daarnaast kun je starten als je een mbo-opleiding op niveau 2 hebt gedaan. Geen vooropleiding? No worries. Je kunt een toelatingstest maken. Meld je aan voor de toelatingstest.